dijous, 2 d’abril del 2020

Informació important


Hola famílies!

Durant aquestes dues últimes setmanes que no hem anat a classe, hem estat proposant feines per repassar el que havíem anat treballant. En cap cas s'avaluaran. Davant la previsió que el confinament s'allargui, tal com podeu llegir a la plataforma Educamos, hem previst com continuarem treballant. 

Per això, després de Setmana Santa, per ordre del Departament d'Educació, podrem ampliar matèria i avaluar les tasques dels vostres fills. 

Per facilitar la vostra organització, a principi de cada setmana us enviarem per correu la planificació de les feines que hi haurà per aquells 5 dies de cada matèria. I, diàriament, us farem la proposta a través del blog. 

Per començar, aquest divendres rebreu un correu on trobareu totes les tasques que hem proposat aquestes dues últimes setmanes de març. Recordeu que tot han estat propostes i que no s'avaluaran. 

Per facilitar aquesta organització, us demanem que ens feu arribar una adreça de correu per família que obriu habitualment. Allà us enviarem a principi de cada setmana, la planificació de tasques. 


Sisè A: sofiaaragones@escolapiessantmarti.org

   Sisè B: mariajosepazos@escolapiessantmarti.org

A l'assumpte del correu escriviu-hi el nom de l'alumne/a, si us plau. 

Després de Pasqua, us explicarem amb més detall el funcionament del correu. 

Moltes gràcies!